Superchunky from Hell

Latest TV Series Addiction : The Vampire Diaries

Sunday, May 23, 2010 at 5:16 AM
ok..
perihal tajuk di atas da cukup menandakan aku TV Series Addict!

memang, dan aku memang suke dowlod cite2 camni, buat aku jadi salu saspen sampai sanggup tunggu next episode kuar n trus dowlod!

dari banyak2 cite 2, ni aku rase plg suke, sebabnye :
1.
Heroin - memang cantik, muke innocent, kalo xsilap aku same umur ngan aku..
2.
Heroes - xde komen sangat, nanti aku komen nanti ade yg cakap aku gay lak!haha
(for girls yg layan cite ni je yg angau kat dorg, aku tak..)
3. Jalan cite - same je kot ngan cite2 laen, juz ni lbey kpd vampire yg romantik, n FYI lam cite ni ade gak 1 scene die nganjing cakap cite Twilight 2 mengarut..
(kirenye dorg ni vampire yg real la, yg genuine,huhu)
4 n the last. Sebab die baru
season 1..so, aku suke la die baru nak stat..
(xmacam
smallville, cam haram..nak lak aku dowlod 7 seasons yg aku miss??urggh! sempat layan smallville season 8 n 9 je..nk dowlod season 1-7 maknenye xtgk la aku..haha)

*tapi skang da abes season..azab aku tunggu season baru kuar!!ARGHH!


*ni heroin die, Nina Debrov aka Elena and Katherine

SINOPSIS
Elena Gilbert (Nina Dobrev), who falls in love with vampire Stefan Salvatore(Paul Wesley) and quite possibly may develop feelings for his brother Damon Salvatore(Ian Somerhalder), also a vampire. The series also focuses on the lives of Elena's friends and other inhabitants of the fictional town of Mystic Falls, Virginia.

*recommended for twilight followers. ;)

Hiburan Petang Ini

at 2:35 AM
dek kebosanan melampau, aku upload lagu dari ex aku yg ditujukan khas untuk aku..
(adakah aku antonio??haha)








*long black hair with guitars, kinda my type


Under Construction

Saturday, May 22, 2010 at 6:03 AM


mode : kobosanan yg ultra-super-duper-heavy-duty-maksimas!
teringat aku ade blog, ingat nak teruskan..
so try mencari entry2 baru untuk dimuatkan dalam kompilasi blog terbaru aku..
(aku rase cam harapan tinggal harapan je ni..haha)


p/s : doakan aku rajin update k?
aku ni sangatlah malas dan ikut mood je nak update..
haha


coolshoeshine | Entries (RSS) | Comments (RSS) | Designed by MB Web Design | XML Coded By Cahayabiru.com | Distributed by Deluxe Templates