Superchunky from Hell

berCHIM-CHUMan di Food Village

Sunday, June 6, 2010 at 12:57 PM
*p/s : entry ni hang, tergantung.aku malas.haha

bace lexlox. ni bukan bercium ciuman..hihi

Pada suatu malam yang hening dan pening, seekor itik telah menghantar sekeping teks sistem pesanan ringkas(SMS) kepada seekor cicak.

SMS itu bertulis sebagaimana berikut "jum CHIM-CHUM?ajok la areh skali. beley2 nok amik crito nga sep mum."

*SMS itu dalam bahasa Jawa Barat

maka seekor itik, seekor cicak dan seorang areh pn menuju ke Kampung Makanan tersebut..

oh! lupe nk kenalkan watak2 komik tersebut..

Hero Sambal Belacan - Sang Cicak Portugal (die-hard-fan Cristiano Ronaldo)
aka Mr Fil

Heroin Siro Pise - Sang Itik Pelahap
aka Mizah Spears??(lihatlah aksi beliau yg excited kelaparan)dan..
yg ditunggu-tunggu..

Super Side-kick! seorang areh!
*beliau me
mang hensem mengenakan baju France rm25..haha


sesampainya mereka di sana..antara raw food yg sempat di snap sblum dihumban ke dalam stim pot

tadaa!!sudah masuk dalam pot
tangan2 pelahap..

Latest TV Series Addiction : The Vampire Diaries

Sunday, May 23, 2010 at 5:16 AM
ok..
perihal tajuk di atas da cukup menandakan aku TV Series Addict!

memang, dan aku memang suke dowlod cite2 camni, buat aku jadi salu saspen sampai sanggup tunggu next episode kuar n trus dowlod!

dari banyak2 cite 2, ni aku rase plg suke, sebabnye :
1.
Heroin - memang cantik, muke innocent, kalo xsilap aku same umur ngan aku..
2.
Heroes - xde komen sangat, nanti aku komen nanti ade yg cakap aku gay lak!haha
(for girls yg layan cite ni je yg angau kat dorg, aku tak..)
3. Jalan cite - same je kot ngan cite2 laen, juz ni lbey kpd vampire yg romantik, n FYI lam cite ni ade gak 1 scene die nganjing cakap cite Twilight 2 mengarut..
(kirenye dorg ni vampire yg real la, yg genuine,huhu)
4 n the last. Sebab die baru
season 1..so, aku suke la die baru nak stat..
(xmacam
smallville, cam haram..nak lak aku dowlod 7 seasons yg aku miss??urggh! sempat layan smallville season 8 n 9 je..nk dowlod season 1-7 maknenye xtgk la aku..haha)

*tapi skang da abes season..azab aku tunggu season baru kuar!!ARGHH!


*ni heroin die, Nina Debrov aka Elena and Katherine

SINOPSIS
Elena Gilbert (Nina Dobrev), who falls in love with vampire Stefan Salvatore(Paul Wesley) and quite possibly may develop feelings for his brother Damon Salvatore(Ian Somerhalder), also a vampire. The series also focuses on the lives of Elena's friends and other inhabitants of the fictional town of Mystic Falls, Virginia.

*recommended for twilight followers. ;)

Hiburan Petang Ini

at 2:35 AM
dek kebosanan melampau, aku upload lagu dari ex aku yg ditujukan khas untuk aku..
(adakah aku antonio??haha)


video





*long black hair with guitars, kinda my type


Under Construction

Saturday, May 22, 2010 at 6:03 AM


mode : kobosanan yg ultra-super-duper-heavy-duty-maksimas!
teringat aku ade blog, ingat nak teruskan..
so try mencari entry2 baru untuk dimuatkan dalam kompilasi blog terbaru aku..
(aku rase cam harapan tinggal harapan je ni..haha)


p/s : doakan aku rajin update k?
aku ni sangatlah malas dan ikut mood je nak update..
haha


14hb September 2009

Monday, September 14, 2009 at 3:48 AM
hari ni ade clas computer lagi. nampak gaye bebuke kat cni lagi la. huhu che min suh update blog masing2. memang la nk update, tapi tiap kali on9, tiap kali 2 la bukak facebook, maen farmville. haha serious petani berjaye! xpela, luse da nk balek. maybe xon9 sampai raye. haha

Selamat Hari Raya Aidilfitri semua!!

datangla umah.
kepada che min, sediakan duit raye byk2.
saye nk serbu umah che!

aye aye capt in!

1Malaysia

Sunday, August 30, 2009 at 5:45 AM

good clips to look at. slumber and very casual.
try hit THIS!

Usain Bolt arrived VERY VERY VERY early!

Wednesday, August 26, 2009 at 1:27 AM
video

Wish u bloogers a very happy Ramadan Mubarak

Saturday, August 22, 2009 at 10:04 AM

I would like to give Muslim community my sincerest best wishes for the Holy Month of Ramadan. Ramadan marks an important time in the Islamic calendar. Throughout this Holy Month, the universal element of Islam is evident as Muslims across the World take stock of their lives and their faith. The message of communal responsibility is reinforced through fasting, encouraging empathy with and compassion for those who are less fortunate.

Welcome Ramadan

Walk humbly
Talk politely
Dress neatly
Treat kindly
Pray attentively
Donate generously
May ALLAH bless & protect you…

Ramadan Mubarak (A Blessed Ramadan)


MTV World Stage 2009

Tuesday, August 18, 2009 at 7:24 AM
Just my luck to be there and the concert was AWESOME!! To see KASABIAN and THE ALL AMERICAN REJECTS live! was a part of my dreams comes true. Unfortunate for me to record good quality videos and pictures of them because of the bad spot I was to far from stage! So I resorted to find any available videos plus pictures I had that are good enough to share. LAYAN...

KASABIAN - Where Did All The Love Go
KASABIAN - Vlad The Impaler
ALL AMERICAN REJECTS - Wind Blow
ALL AMERICAN REJECTS - I Wanna

Get 2 free passes to MTV World Stage

Monday, August 3, 2009 at 5:31 AM

coolshoeshine | Entries (RSS) | Comments (RSS) | Designed by MB Web Design | XML Coded By Cahayabiru.com | Distributed by Deluxe Templates